06 december 2013

Det var det. Och det var snöoväder.

Startade före åtta imorse mitt i snöyran, och som man kan tänka på en helgdag var vägarna inte plogade den tiden på morgonen. Trafiken var inte överväldigande så det gick bra att krypa fram i 60 km/h på motorvägen.
Tyvärr var det nog också många andra som inte tyckte det var det bästa föret och därför stannade hemma istället för att åka iväg på julmarknad. Glesare än vanligt var det och kanske den rådande lågkonjunkturen gör sitt också. Att vara hantverkare i dagens Finland kan inte vara enkelt. Tur det för mig bara är en hobby och att jag inte behöver tjäna ihop levebrödet av det. För man kan ju handla "hantverk" på Minimani också, billigt och bra, fast det är antagligen "hantverkat" på någon fabrik i Asien på löpande band och inte av noggranna händer i en liten verkstad i Österbotten.
Finns många kransar, smycken och kort kvar, så är det någon som önskar något speciellt och handgjort från pysselrummet hos oss så är det bara att ta kontakt. Ugglekransen i förra inlägget är såld, övriga på bild där finns kvar.

Flygande-gris-krans

Älg-krans (eller ren???)

Liten tomte-krans

Uggle-krans, såld

Tovad snögubbe-krans

Gås-krans

Jul-får-krans

En till grå krans med tomte

Tovat tomte-par

Lysande tomte-krans (med batterier).
 Om ljusserien skulle gå sönder någon gång i framtiden så går den ganska lätt att ta bort
 (bara batteri-lådan är fastlimmad).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar