24 augusti 2012

Ledig dag

och massor av planer vad jag skulle göra. Kanske börja med årets julkort och åtminstone hinna med att ta itu med alla härliga pärlor som kom på posten från BricolArt här i veckan. Skulle bara tvätta en maskin och sätta igång diskmaskinen först. Som var helt fullproppad med smutsdisk, och diskbänken var full med sånt som inte rymts med. Och just idag vägrar fanskapet att starta. Helt fel lampa lyser och den surrar så fort man trycker på on-knappen. Sätter man fast luckan låter den som en traktor.
Så det blev att gå ut och elda för att få varmvatten och sen diska för hand i två timmar. et var den lediga dagen det.
Diskmaskinen är ju trots allt redan 4 år gammal, så det börjar väl bli dags för en ny, eller? Den kostade dessutom över 1000-lappen (alltså euro) då vi köpte den, så man hade en förhoppning om att den skulle hålla liite längre än garantitiden. Det måste ju vara kriminellt att få sälja sån dynga och påstå att det är kvalitetsgrejer.
En ny laptop var jag och hämtade idag. En blå och fin. Och alldeles egen.
Med russinfingrar efter allt diskande kunde jag inte hålla mig från pysselrummet så ett par örhängen blev det faktiskt idag. Halsbandet är en tidigare kreation till en liten tjej som gillar rosa.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar